English summary
In het onderdeel matching kan een profiel worden geplaatst om nieuwe teamleden te vinden via de profielen van andere deelnemers. Vind nieuwe allianties en laat je inspireren door andere deelnemers.

spelregels
Je kunt de inhoud van je profiel op elk moment aanpassen.
Je kunt je profiel op elk moment aan- en uitzetten.
Persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwijderd na afloop van de prijsvraag.
Alleen partijen met een geregistreerd profiel kunnen contact met elkaar opnemen
De redactie kan zien wie met wie contact heeft opgenomen, maar níet de inhoud van berichten lezen. Bij een vermoeden van oneigenlijk gebruik kan de inhoud van berichten wel worden gezien door de webmaster. Bij misbruik kan een profiel worden gedeactiveerd.

Matching profielen

profile picture van Dinter, Peter

van Dinter, Peter

VanDinterArchitectuur
Tilburg
profiel
Architect met kritische blik op het thema wonen en de mono-stempelwijken uit de 70-er jaren. Tilburg Noord heeft een frisse aanpak nodig om de komende 20-30 jaar weer aantrekkelijk te zijn.
zoekt
Projectteam-partner(s) op gebied van landschap, stedenbouw om samen die re-vitalisering vorm te geven. Een team met jong en oud staat me voor ogen om alle mogelijke betekenissen van het toekomstige wonen in de stadsranden te kunnen onderzoeken middels ontwerp-/gebruiksvoorstellen.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met van Dinter, Peter

profile picture Verhoeven, Daan

Verhoeven, Daan

IX Architects
Delft
zoekt
Stedenbouwkundige of vergelijkbaar
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Verhoeven, Daan

profile picture Landerijgoed

Landerijgoed

Agrobosbouw NL
Schijndel
profiel
Specialist in de agro-ecologische landbouw, ontwikkelaar van het concept landerijgoed als onderdeel van buffers tussen bijvoorbeeld stad en platteland (stadsranden) waarover Martha Bakker (hoogleraar Landgebruiksplanning aan de WUR) onder meer dit schreef: ‘Wat natuurlijk heel erg mooi zou zijn, is als je in een gebied van zeg 25 km2, meerdere landerijgoederen hebt, zodat je je vervolgens heel doelgericht kunt gaan inzetten om de tussenliggende ruimte ook te gaan de-intensiveren. Dat hoeft dan niet per se volgens het landerijgoed concept te zijn, maar dat kan ook bestaan uit gemakkelijkere vormen (bijvoorbeeld toegespitst op één ecosysteemdienst) van natuurinclusieve landbouw. Zaak is vooral om vervuilende (zoals oude, stikstof uitstotende stallen of bloementeelt) of landschap ontsierende (zoals grote moderne stallen of industriële loodsen) daar weg te krijgen.\"
zoekt
Een team dat toepassingsmogelijkheden ziet voor ons concept landerijgoed.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Landerijgoed

profile picture van Sluisveld, Elles

van Sluisveld, Elles

studio Driedubbel
Drunen
profiel
Met mijn studio houd ik mij bezig met het nadenken over vernieuwende manieren van samen wonen en samen werken. De natuurlijke habitat van de mens, het samen wonen en werken in kleine stammen, is door de huidige maatschappelijke opbouw enigszins verloren gegaan, met ontevredenheid, onverschilligheid en eenzaamheid tot gevolg. Met mijn ruimtelijke ontwerpen en concepten wil ik een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving, met een zo groen mogelijke voetafdruk.
zoekt
Enthousiaste ontwerpers die op een gelijkwaardige basis willen samenwerken aan vernieuwende ruimtelijke concepten.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met van Sluisveld, Elles

profile picture van der Velde, Bart

van der Velde, Bart

Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Breda
profiel
We hebben een grote interesse in dit soort fundamentele opgaves door de grote stedenbouwkundige en sociale kant.
zoekt
Ontwerpers buitenruimte
Kennis en expertise m.b.t. het verduurzamen van installaties
Sparringpartners
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met van der Velde, Bart

profile picture Feike Laane

Feike Laane

VILLANOVA architecten
Rotterdam
profiel
We zijn een Rotterdams familie-architectenbureau gespecialiseerd in woningbouw, transformaties en zeer energiezuinig (passief) bouwen
zoekt
Het lijkt ons erg leuk om met een multidisciplinair team aan de complexe opgave in Beverwaard of Westwijk te werken. Neem gerust contact op als je het ziet zitten om hier met ons aan te werken. Als er daarna nog expertises ontbreken kunnen we die in ons bestaande netwerk zoeken
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Feike Laane

profile picture Neumann, Jeroen

Neumann, Jeroen

Greenbase
Oldenzaal
profiel
Het upgraden van een bestaande woonwijk, een binnenstedelijke herontwikkeling, een verouderd bedrijventerrein, de transformatie van bestaand vastgoed of het (her)ontwikkelen van een gebied of gebouw dat ook houdbaar is voor de toekomst. Het zijn de uitdagingen van de huidige maatschappij, waar Greenbase op duurzame en gedegen wijze invulling aan geeft. Door een unieke, integrale aanpak én door de samenwerking van verschillende disciplines, kunnen wij gebieden duurzaam (her)ontwikkelen en inzicht geven in de juiste methode voor het duurzaam (ver)bouwen van vastgoed. En dat niet alleen, de efficiënte samenwerking tussen alle partijen maakt al in een vroeg stadium duidelijk wat de voordelen van onze methode zijn voor zowel mens, milieu als de investeringskosten. Daarin opereren wij volledig onafhankelijk van uitvoerende partijen later in het proces.
zoekt
Een (landschaps)architect en/of stedenbouwkundige die samen met ons wil werken in een multidisciplinair team aan een leuke uitdaging.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Neumann, Jeroen

profile picture www.the-missinglink.nl

www.the-missinglink.nl

The Missing Link
Utrecht
profiel
Op basis van onderzoek naar het verhaal van de plek gaan we op zoek naar de identiteit van de plek. Hoe is de plek ontstaan, wat is de kwaliteit van de plek nu? Hoe beleven de bewoners en gebruikers van de wijk hun omgeving? Waardoor voelen ze zich verbonden met de plek? We spiegelen de agenda van de plek aan deze bestaande kernwaarden om deze optimaal te benutten en samen te werken aan betekenisvolle plekken voor de toekomst.

The Missing Link werkt op het snijvlak van erfgoedbeleving en -benutting, onderscheidende gebiedsontwikkelingen in stedelijk- en buitengebied.
zoekt
Een team om bij aan te sluiten en samen een vernieuwende kijk op de opgave mee te ontwikkelen. Vanuit de bestaande kwaliteiten van de plek een integrale en duurzame impuls geven aan een toekomstbestendige wijk.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met www.the-missinglink.nl

profile picture Los, Sarah

Los, Sarah

Sarah Los Natuurlijke tuinen
Rotterdam
profiel
Ervaren ontwerper van natuurlijke tuinen die houdt van participatieve uitdagingen.
Ik ontwerp vooral speelplekken, van buurttuin tot speelbos met veel aandacht voor de wensen van de gebruikers; kinderen en volwassenen. Ik werk graag met allerlei soorten mensen (o.a. bij de Pauluskerk in Rotterdam) en zie in deze prijsvraag een mooie uitdaging in het vinden van oplossingen die bewoners willen en die ook goed werken op de lange termijn.
zoekt
Aansluiting bij gedreven teamgenoten met hart voor mensen en groene oplossingen.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Los, Sarah

profile picture Paul Vijfd

Paul Vijfd

5D Solutions
EINDHOVEN
profiel
Ik ben een hobby mycoloog, met een achtyrgrond in elektronica en heb me afgelopen 10 jaar gestort in de wereld van zelfvoorziening, stadslandbouw en klimaat-adaptatie van steden. Ik ben momenteel bezig enkele bouw-innovatie 's naar de markt te brengen( samen met de TU Delft ), waar regenwateropvang centraal staat en kan zorgen voor sociale cohesie, zelfvoorziening en klimaat -adaptatie in versteende steden. Elke gevel of dak kan nu bij renovatie of nieuwbouw worden ingezet als klimaat-adaptieve maatregel. Buiten de onderhoudsvrije productie van voeding, zorgen de groene gevels en daken voor het nodige klimaat-bewustzijn bij betrokken bewoners. Dit komt weer ten goede aan de zelfredzaamheid en het zelfbewust-zijn van ieders rol bij het creëren van een leefbare en duurzame stedelijke omgeving.
zoekt
Ik zoek aansluiting bij een architect, stedelijk ontwerper of collectief met een ruime visie op een circulaire toekomst. Daarbij wil ik al mijn innovatie-kracht benutten om in een co-creatie te zoeken naar nieuwe duurzame oplossingen voor uitdagingen in onze steden van morgen .
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Paul Vijfd

profile picture Regelink, Johannes

Regelink, Johannes

Squarewise
Wageningen / Amsterdam
profiel
Van achtergrond ecoloog, nu bezig met organisatorische en transitie vraagstukken en die op een ecologische manier van kijken oplossen.
zoekt
Nog geen zoekbeschrijving
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Regelink, Johannes

profile picture Leslie Ing & Fenna Regenboog

Leslie Ing & Fenna Regenboog

Studenten TU Delft
Delft
profiel
Wij zijn twee gemotiveerde studenten aan de TU Delft, die willen bijdragen aan de revitalisatie en transformatie van onze woonomgeving. Met onze gezamenlijke werkervaring van studie en stages, zijn we bekend geraakt met de uitdagingen van verouderde woonwijken. Wij zien het belang van ontwerp in samenhang met sociale, klimaatadaptieve en technische duurzaamheid als de basis voor een nieuwe verbinding tussen bewoner en woonomgeving.
zoekt
Wij zoeken aansluiting bij individuen of een team met diverse achtergronden die open staan voor innovatieve en creatieve oplossingen. Als studenten zoeken we de mogelijkheid tot samenwerking met een lid ingeschreven in het architectenregister.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Leslie Ing & Fenna Regenboog

profile picture Kooy, Cees

Kooy, Cees

PolderHoogte
Slootdorp
profiel
Ruimte heeft een sociale visie nodig om een lokale samenleving sterk en gelukkig te maken. En naast visie vormen moet er actie ondernomen worden. Ik werk graag aan ingewikkelde vraagstukken en probeer samenhangend en enthousiast gebieden te versterken, op korte én lange termijn.
zoekt
teamspelers die enthousiast, actief, strategisch en vooral nieuwsgierig een lokale samenleving willen versterken.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Kooy, Cees

profile picture De Rooij, Adrian

De Rooij, Adrian

Tilburg University
Tilburg
profiel
Als inwoner van Tilburg geef ik veel om mijn persoonlijke omgeving en zie ik de kansen om deze te verbeteren. Als student Bestuurskunde verdiep ik me dagelijks in maatschappelijke vraagstukken. Daarbij interesseer ik me vooral in duurzaamheid en veiligheid. Ik geloof in een 'droomwijk' waarbij er aandacht is voor alle aspecten die het wonen daar tot een succes maken. Daarom wil ik mijn kennis van burgerparticipatie en beleid inzetten om met een mooi team tot een gezamenlijk resultaat te komen.
zoekt
Architect(en) met een frisse blik op de leefomgeving. Innoverende bedrijven en organisaties die kunnen bijdragen aan duurzaamheid en happiness. Creatieve denkers en doeners die met nieuwe inzichten komen, waar een ander niet eens van had durven dromen. Andere buurtbewoners die zich sterk willen maken voor een buurt waarin hun wensen centraal staan. Ideeën voor een wijk waarin je met plezier kan wonen en werken, maar ook kan genieten van alle extra's.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met De Rooij, Adrian

profile picture Tuin, Piet

Tuin, Piet

Architectenbureau Acanthus
Haarlem
profiel
Organische Architectuur.
Deze architectuur vindt zijn inspiratie in de natuur.
Zorgt voor “levende” architectuur door haar natuurlijke vormen.
De ontworpen gebouwen krijgen als extra mee een energie gunstige vorm, zodat in het ontwerp al een slag wordt gewonnen in het duurzaam bouwen.
Toont in de vorm van de gebouw zijn functie .
Is eenduidig in de vormgeving van het kleinste detail tot het grootste geheel.
Er wordt vanzelfsprekend gebouwd met mensvriendelijke materialen
zoekt
Landschapsarchitect, die organische architectuur omarmt.
Energie-experts, die out-of-the-box denken en het interessant vinden om bouwwerken met bijhorend omgeving als een organisme te ontwikkelen.
Kunstenaars die ruimtelijk kunnen werken op grotere schaal.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Tuin, Piet

profile picture starreveld, gerrie

starreveld, gerrie

gerrie starreveld, visual artist, creating space www.gerriestarreveld.nl
Amsterdam
profiel
Visual artist, goed in het bedenken van haalbare concepten. Dat kan met kunst, kleur, licht, belettering, maar ook door het zoeken naar nieuwe verbindende mogelijkheden die zich per lokatie aandienen. Goede researcher, brede ondergrond. Ga voor kwaliteit en bewonerstevredenheid door goed met bewoners en opdrachtgevers in gesprek te gaan. Werk graag samen in een interdisciplinair team.

gerriestarreveld.nl/category/bouwprojecten/
zoekt
architecten, groenbedrijven en circulaire bouwers
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met starreveld, gerrie

profile picture van Ruth, Tijs

van Ruth, Tijs

Klusbedrijf 2RH
Rotterdam
profiel
Eenmanszaak met samenwerkende partners uit de regio en landelijk kennisnetwerk. Vier pijlers waar ik voor ga: Bouw, groen, water en participatie. Niet los van elkaar, maar als een organisch geheel. Ruime ervaring in de bouw met expliciete voorkeur voor milieuvriendelijk bouwen als echte oplossing voor de milieuproblematiek: biobased, natuurinclusief, circulair en lokale materialen. Liefde voor groen en passie voor (regen)watergebruik. Huizen en de openbare ruimte moeten wat mij betreft in dienst staan van de gebruikers en vanuit die visie ontwikkelen.
zoekt
Aansluiting bij een collectief of als zzp'r bij een ander bedrijf om samen te bouwen en te bedenken wat goed is voor de eindgebruikers en het milieu. Voor zowel woningbouw als openbare ruimte. Ik houd wel van doorpakken en niet teveel overleg of rekening houden met politiek of financiers. Sociale en ecologische waarden hebben een hogere prioriteit. Te klein om alleen een aanbod te doen voor Panorama Lokaal, wel grootse ideeën om te delen.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met van Ruth, Tijs

profile picture Team

Team

Woodyshousing
profiel
Woodyshousing heeft een bouwsysteem en woonconcept ontwikkeld voor tijdelijke en permanente locties. Met massiefhouten en zeer hoogwaardige studio 's maken we plekken, war mensen zelfstandig, maar niet alleen wonen, werken, elkaar ontmoeten met de huiskamer als ontmoetingsplek voor bewoners, buurt en andere bezoekers. De woonstudio 's zijn energie- en milieuvriendelijk en bieden een zeer gezond woonklimaat. Door technologie kunnen bewoners de binnen- en buitenruimte beheren en elkaar ondersteuning bieden bij het tuinieren, delen van dingen en het organiseren van activiteiten. We brengen ervaring op het gebied van architectuur, projectontwikkeling, houtbouw, cocreatie, community-living, natuurinclusief bouwen en bouwen met de menselijke maat.
zoekt
We zoeken mensen, die gave plekken willen maken. We willen ons team graag uitbreiden met buren en lokale organisaties en/of kleine ondernemers (scholen, zorg, horeca, verzorging, reintegratie, sport & beweging). Als #SocialImpactEngineers zoeken we professionals, die open staan voor een nieuwe manier van ontwikkelen en duurzaam betrokken willen zijn bij de gebruikers, de plaats en de buurt. Herken je je in onze vraag: neem graag contact op!
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Team

profile picture Kemps, Margot

Kemps, Margot

Noorderwind
profiel
Noorderwind is een collectief van ervaren ondernemers die duurzame ideeën helpt realiseren met procesbegeleiding en inhoudelijke expertise. Dat doen we op 3 manieren: we begeleiden start-ups, we helpen bedrijven en overheden innoveren en we verzorgen innovatietrainingen voor intrapreneurs, studenten en young professionals.
zoekt
Nog geen zoekbeschrijving
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Kemps, Margot

profile picture Mestemaker, Theo

Mestemaker, Theo

Mestemaker Architecten
Wolvega
profiel
Nog geen profieltekst
zoekt
Nog geen zoekbeschrijving
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Mestemaker, Theo

profile picture Rijksen, Monique

Rijksen, Monique

Monique Rijksen Architect
Den Haag
profiel
Als zelfstandig architect richt ik me op het samen duurzaam verbouwen.

Oude vervallen, saaie gebouwen en buitenruimtes laat ik weer stralen. Het wordt een omgeving waar je blij van wordt, waar kinderen kunnen spelen, een thuis, waar alle gebruikers kun plek hebben en passend bij de visie en identiteit van een organisatie. Met respect voor het oude maak ik een passend ontwerp en zorg ik voor een doordacht uitgewerkt bouwplan. Verduurzamen, vergroenen, vanhetgasaf is daarbij geen vraag meer maar noodzakelijk.

Ik doe dit voor mensen die graag meedenken en mee ontwerpen. Samen met de opdrachtgever en gebruikers werken we speels en zorgvuldig aan het creëren van mooiere ruimtes van betekenis.

Graag bied ik mensen, volwassenen en kinderen, de mogelijkheid hun eigenheid te geven aan de ruimte. Zodat het plekken worden waar je je aan kunt verbinden.
zoekt
Mensen uit verschillende vakrichtingen om samen een team mee te vormen. Zoals socioloog, omgevingspsycholoog, stedenbouwkundige, landschapsontwerper, 3D visualisator. Of een bestaand team om me bij aan te sluiten.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Rijksen, Monique

profile picture van Loon, Marijke

van Loon, Marijke

Van Loon Kleuradvies
IJsselstein
profiel
Kleur is het mooiste cadeau van moeder natuur. Mensen hebben behoefte aan kleur, ook in hun omgeving. Als kleur- en belevingsspecialist heb ik meer dan 25 jaar ervaring met kleurtoepassingen in omgevingen. Kleurgebruik in de buitenruimte dient lang mee te gaan en aangenaam te blijven. Kleur is derhalve een middel en geen doel op zich om omgevingen en architectuur optimaal tot hun recht te laten komen en te veraangenamen. Het project en het collectieve belang zijn hierbij leidend.
Naast mijn werk als adviseur geef ik les in kleurmethodiek voor ex- en interieur en lezingen over dit onderwerp.
zoekt
Ik zou graag samen willen werken met partijen die het welbevinden van mensen in hun omgeving centraal plaatsen. Het belang van kleur in omgevingen professioneel en visueel duurzaam willen vormgeven.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met van Loon, Marijke

profile picture Cleuren, Paul

Cleuren, Paul

Collectief.
Tilburg
profiel
Het Collectief. is een vast samenwerkingsverband tussen drie enthousiaste en ervaren architecten, Jeroen de Waal, Mark Romme en Paul Cleuren. Collectief. is opgericht met de gedachte dat ontwerpen beter zijn als er samen aan gewerkt wordt. Vernieuwende concepten zijn een belangrijke factor binnen het bureau. Wij werken in het veld van architectuur, landschap, stedenbouw en conceptontwikkeling aan een brede reeks van opdrachten.
zoekt
Wij zoeken een duurzaamheidsexpert en socioloog. Een socioloog in de basis voor de leefbaarheid in de wijk en het versterken van de sociale cohesie. De duurzaamheidsexpert voor een onderbouwde visie op de energietransitie.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Cleuren, Paul