Matching_animated.svg
In het onderdeel matching kan een profiel worden geplaatst om nieuwe teamleden te vinden via de profielen van andere deelnemers. Vind nieuwe allianties en laat je inspireren door andere deelnemers.

spelregels
Je kunt de inhoud van je profiel op elk moment aanpassen.
Je kunt je profiel op elk moment aan- en uitzetten.
Persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwijderd na afloop van de prijsvraag.
Alleen partijen met een geregistreerd profiel kunnen contact met elkaar opnemen
De redactie kan zien wie met wie contact heeft opgenomen, maar níet de inhoud van berichten lezen. Bij een vermoeden van oneigenlijk gebruik kan de inhoud van berichten wel worden gezien door de webmaster. Bij misbruik kan een profiel worden gedeactiveerd.

aanmelden voor Matching

Matching profielen

profile picture van Loon, Marijke

van Loon, Marijke

Van Loon Kleuradvies
IJsselstein
profiel
Kleur is het mooiste cadeau van moeder natuur. Mensen hebben behoefte aan kleur, ook in hun omgeving. Als kleur- en belevingsspecialist heb ik meer dan 25 jaar ervaring met kleurtoepassingen in omgevingen. Kleurgebruik in de buitenruimte dient lang mee te gaan en aangenaam te blijven. Kleur is derhalve een middel en geen doel op zich om omgevingen en architectuur optimaal tot hun recht te laten komen en te veraangenamen. Het project en het collectieve belang zijn hierbij leidend.
Naast mijn werk als adviseur geef ik les in kleurmethodiek voor ex- en interieur en lezingen over dit onderwerp.
zoekt
Ik zou graag samen willen werken met partijen die het welbevinden van mensen in hun omgeving centraal plaatsen. Het belang van kleur in omgevingen professioneel en visueel duurzaam willen vormgeven.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met van Loon, Marijke

profile picture Cleuren, Paul

Cleuren, Paul

Collectief.
Tilburg
profiel
Het Collectief. is een vast samenwerkingsverband tussen drie enthousiaste en ervaren architecten, Jeroen de Waal, Mark Romme en Paul Cleuren. Collectief. is opgericht met de gedachte dat ontwerpen beter zijn als er samen aan gewerkt wordt. Vernieuwende concepten zijn een belangrijke factor binnen het bureau. Wij werken in het veld van architectuur, landschap, stedenbouw en conceptontwikkeling aan een brede reeks van opdrachten.
zoekt
Wij zoeken een duurzaamheidsexpert en socioloog. Een socioloog in de basis voor de leefbaarheid in de wijk en het versterken van de sociale cohesie. De duurzaamheidsexpert voor een onderbouwde visie op de energietransitie.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met Cleuren, Paul

profile picture (Voorbeeldprofiel)

(Voorbeeldprofiel)

[naam organisatie]
[woon- of werkplaats]
profiel
Een korte opsomming van kennis en vaardigheden, de reden dat je mee wilt doen en op welke manier je zou willen bijdragen aan een inzending voor de prijsvraag.
zoekt
Een korte omschrijving van een plan of idee en eventueel een voorkeur voor een locatie en het soort kennis of input waar je naar zoekt.
Log in of Maak een profiel aan om contact op te nemen met (Voorbeeldprofiel)