English summary


Aanmelden slotbijeenkomst

Op 24 september tussen 12.00 en 13.30 worden de winnaars van de zeven prijsvragen van Panorama Lokaal bekendgemaakt. U heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen om daarbij aanwezig te zijn. Wilt u hieronder uw gegevens achterlaten. Dan ontvangt u uiterlijk een week van te voren meer informatie over het programma en de locatie. Na afloop van de bekendmaking is er een lunch.
programma

Namens de jury's worden de winnaars bekend gemaakt door de juryvoorzitters en leden van het College van Rijksadviseurs. Onder leiding van Rutger Oolbekkink - projectleider van Panorama Lokaal - gaan ze in gesprek met wethouders van de zeven gemeenten en met de winnende teams. De ontwerpteams zijn digitaal aanwezig via een zoom-verbinding en voor de kijkers en aanwezigen zichtbaar op een groot scherm.

11.00u inloop
11.30u gasten gaan naar theaterzaal
12.00u start bijeenkomst/uitzending
13.30u lunch in de foyer

De bijeenkomst vindt plaats in theater De Meervaart in Amsterdam. Vanwege corona kan er maar een beperkt aantal genodigden aanwezig zijn.

Tussen 12.00 en 13.30 uur wordt het uitgezonden via deze website en het Youtube kanaal van het College van Rijksadviseurs. . De bijeenkomst is via ditzelfde kanaal terug te kijken.